top of page

Is er een diepere 'bedoeling' van hetgeen er in USA gebeurd (n.a.v. de bestorming van Capitool)

Bijgewerkt op: 4 jul. 2022

Afstemming (tegelijkertijd) door Linda Verdiesen en Annebel Kruitwagen over de vraag: wat is de bedoeling van...


Afstemming van Linda

Waar gaat het over? Huidige cultuur van graaien, meer, manifestatie, kracht inzetten om te domineren, overheersen. Het gaat over verschil tussen gekleurd en blank en het groeiend welvaartsverschil.

Het is een signaal van de val van machtsorde die vanuit deze cultuur-principes heerst. Dat tijdperk komt ten einde, maar zal zich niet vanzelf opgegeven. Deze laatste gevechten vinden plaats om de verandering tegen te gaan. Meer van dit soort ‘gevechten’ zullen volgen. Op verschillende plaatsen. In verschillende vormen en met verschillende thema’s. Dat is nodig om de verandering te laten plaatsvinden. In contact met Moeder Aarde krijg ik door: Aan de buitenkant (de oppervlakte) voelt het momenteel koud en onrustig.

Moeder Aarde van binnen voelt warm en compact. Na de verandering zal er meer eenheid van mensen zijn. De mensheid zal HELEN. Moeder Aarde HEELT ook. Er zal een watervloed komen. Veel water. Ook in de huidige droge gebieden vloeit water. Scheuten groen gewas flitsen omhoog. Er groeien vruchten. Er is begroeiing. Natuur in weelde. Dit maakt een einde aan de exploitatie van de 3e wereld (Afrika). Symbolisch verdwijnt de ‘white power’ in een kolk van water.

In contact met Universum krijg ik door: Vanuit het universum gezien heeft President Trump de mensheid en de Aarde een grote dienst bewezen. Door zijn optreden zal het proces van veranderen worden versneld.


Vanuit universum klinkt: Het gaat veranderen. Heb vertrouwen. Het gaat gebeuren. Echt. Overal zullen bewegingen als wat je nu ziet komen; in verschillende vormen en met verschillende thema’s. Meer slachtoffers zullen vallen. Alle bewegingen leiden echter naar hetzelfde: herstel van Moeder Aarde. Water in overvloed. De natuur in weelde. Geen exploitatie van de 3e wereld meer. Het is niet langer nodig. Er is ook in die werelddelen genoeg om in te voorzien. Gericht aan Annebel en mij: Er is niets dat je hoeft of kunt doen. Dit is gezien vanuit de grotere context, het universum, reeds in beweging gezet. De wereld is zo slecht nog niet. Er zijn ook veel mooie dingen. Toon die aan je kinderen. Wat ze nu zien vanuit USA is niet de norm. Het is wel nodig om beweging te creëren naar een wereld met meer eenheid. Neem mensen mee in het proces om meer en meer te vertrouwen in zichzelf. Faciliteer dat ze leren afstemmen en ook de boodschappen die voor hen zijn bedoeld zullen horen.

 
Afstemming door Annebel Kruitwagen

Wat een vraag, wat een bevrijdende vraag! Zoveel mensen die aannemen, denken te weten, denken te zien wat hier aan de hand is. Dit is natuurlijk op wereldniveau een enorme ‘opheldering’ alhoewel dat nu niet zo voelt. Dit is nog maar een sluier van wat er te gebeuren staat. Maar wees niet gevreesd, liefde zal overwinnen.


Mensen die nu opstaan hebben met hun agressie wéér een hoop verpest, maar word er anders wel naar ze geluisterd? Is het op ‘hoger’ niveau bijna niet onmogelijk gehoord te worden zonder ‘geweld’. Hoeveel mensen staan er liefde uit te stralen, willen goed doen zonder geweld. Worden ze gehoord? Worden ze werkelijk gehoord en gezien door wat nu lijkt de ‘hoge macht’? Het wordt nu tijd dat die gezien worden. De mensen die nu met geweld actie ondernemen maken wel iets los. Niemand wil deze ‘staatsgreep’ nog eens meemaken. Uit angst zullen ze moeten luisteren naar andere kanten van het leven.


Op het moment moet je het maar zo zien. Hoe meer puinhoop en ellende, des te meer er opgeruimd en schoongemaakt wordt.

Hoe meer mensen op zullen staan, wakker worden en een kant zullen kiezen. Deze kant zal grotendeels de kant van liefde – openheid – eerlijkheid – en geen angst zijn.

Zolang het ‘aansuddert' vind de meerderheid van de mensen het "ok", leeft hiermee misschien niet 100 procent happy maar ok... Zodra het puinhoop en ellende wordt zal er een deel verdrinken in angst maar een groot merendeel zal opstaan van de angst en weer gaan leven. Dat is de bedoeling. Sta op uit de angst en leef. De beelden die nu te zien zijn brengen angst en verdriet bij mensen naar boven. Dit moet omgezet worden om weer voor zichzelf te staan. Te lang hebben mensen gevolgd. De bedoeling is dat mensen weer voor zichzelf gaan staan, blij worden, leven met de aarde en met elkaar in liefde en begrip. Het leed is nog niet voorbij. Dit is de uiteindelijke bedoeling.

Maar dat kan nog niet morgen. Er moet en zal nog meer gebeuren.




26 weergaven0 opmerkingen
bottom of page