top of page

De beweging


We bewegen richting een nieuwe manier van leven.
Een nieuwe wereld met een hart-gedragen samenleving.
Een samenleving waarin we leven vanuit liefde, verbinding, overvloed en vertrouwen. Waar het uitgangspunt is: harmonie, bijdragen en delen. 

We weten vanuit de kwantumfysica inmiddels dat alles met elkaar is verbonden en steeds meer mensen kunnen het ook voelen. Voelen van de energie vanuit de natuur, de dieren en het Universum. Ieder op haar eigen manier. Wanneer je die verbinding eenmaal meer voelt maak je vanzelfsprekend andere keuzes. En zo creëren we een nieuwe wereld.

Graag maak ik onderdeel uit van de beweging, samen met anderen! 
Vandaar deze website met teksten en ideeën.
 

Ook organiseer ik een aantal 'reizen' en ik nodig je van harte uit om mee 'op reis' te gaan. 

jeremy-bishop-EwKXn5CapA4-unsplash.jpg
De Beweging
istockphoto-981777368-612x612.jpg

Nieuw bewustzijn

Bij de (beweging naar) de nieuwe wereld past ook het verruimen van ons bewustzijn. We zijn ons bewust van zowel ons fysieke, ons energetisch en ons spiritlichaam.
We hebben aandacht voor de buitenwereld, de binnenwereld en de wereld van de spirit. Daarmee kunnen we waarnemen  wat onze intuïtie fluistert en hebben we het lef om er naar te handelen.  

In een hoger trillingsniveau (ook wel: hoge frequentie) leef je vanuit liefde, licht, dankbaarheid, overvloed, plezier en geluk. 

Wanneer je je frequentie verhoogt, verruim je je bewustzijn en neem je ook andere lagen van de realiteit waar. Dat is een enorme verrijking, op vele vlakken. Ik geloof erin dat steeds meer mensen naar een hogere frequentie toe bewegen. Ieder op haar/zijn eigen spirituele groeipad. 

Liever bleef ik ongezien, maar aangezien ik heb besloten te leven naar mijn Zielswezen, mijn spirit, heb ik het lef om via deze website te delen. Dus laat ik me telkens weer verassen met wat er doorkomt en wat ik lees, zie, of hoor. En ik deel het graag met jullie via deze site. Ter inspiratie en/of ter katalysator van jouw eigen pad.

Veel plezier!

   "There are no passengers on spaceship Earth.

                                 We are all crew"

Aanbod

Aanbod

WandelpadKatharen_2.jpg

Heb je zin in een aantal dagen wandelen, in schitterende natuur, veel lachen en bewust leven…. Ga dan mee op AVONTUUR.  Wij organiseren een stevige wandeltocht van 4 dagen over een deel van het pad der Katharen. Vier dagen in de natuur om helemaal op te laden en samen te genieten..! We wandelen op het ‘Katharenpad’ en dus is er ook aandacht voor de geschiedenis en welke interpretatie een ieder daarvan heeft in de huidige tijd.

4- DAAGSE
WANDELTOCHT

In de Franse Pyreneeën

Retraite.jpg

5 DAGEN RETRAITE

In je Element!

Ontdek hoe jij jezelf naar een hogere frequentie kunt bewegen en meer vanuit daar kunt gaan leven. Daarbij werken we met de natuurelementen: LUCHT, WATER, AARDE, VUUR, ETHER
Iedere dag staat in het teken van één van de Elementen. We doen die dag zowel fysieke als energetische oefeningen in relatie tot dat Element. 

KampvuurSessie.jpg

KAMPVUUR SESSIE

In de avond

Rond het kampvuur verbinden we en inspireren we elkaar; door verhalen te delen en naar elkaar te luisteren. We zetten een intentie, doen een visualisatie en/of spelen muziek, ook met sjamanistische drum. 

 

Iedereen is van harte welkom.
Om te participeren, om te ZIJN. 

Alles is energie en heeft een eigen frequentie. Hogere frequenties als liefde, vertrouwen, dankbaarheid, respect. Lage frequenties als angst, wantrouwen, jaloezie, boosheid. Tijdens deze workshop krijg je praktische handvatten om meer te gaan leven vanuit een hogere frequentie. Zo creëer je nog meer levensenergie en vreugde in jezelf. 

Webopname_9-5-2022_95850_www.instagram.com.jpeg

WORKSHOP

Leven in hoge frequentie

In contact met het paard ontmoet je jezelf. Puur en zonder oordeel. Het paard is namelijk van nature in contact met het energetische en collectieve veld en reageert vanuit  daar. In een sessie worden dingen voelbaar en de aanwezigheid van het paard maakt het ook zichtbaar.Echt een ERVARING dus. 

PaardenCoaching.jpg

WORKSHOP

Paardencoaching

Sign me up!

Linda Verdiesen
Telefoon: 06-36456224
email: lindaverdiesen@gmail.com


Leuk om van je te horen!

Bedankt voor je bericht!

bottom of page