top of page

Act of Change 1

Voorbeeldtitels: Welkom op mijn blog! of Welkom in mijn wereld of Welkom bij (naam van je blog)


Neem een keyword op in de titel om de SEO van de post een boost te geven.


Nu je je blog hebt ingewijd, is het tijd om jezelf voor te stellen. Je eerste blogpost is dé kans om lezers te vertellen wie je bent aan de hand van een korte bio. Ook kun je hier delen waar je blog over gaat en waarom je blogt. Voeg iets persoonlijks of grappigs toe, of een foto van jezelf of je bedrijf. Geef je lezers een idee van wat ze kunnen verwachten in aankomende blogposts.



Maak alle koppen hieronder op in Kop 2 om je post goed leesbaar en SEO-vriendelijk te houden.


Het kan helpen om je inleiding op te splitsen in 2 of 3 hoofdpunten, zodat het voor je lezers gemakkelijk te volgen is. Elke alinea (of twee) moet over één specifiek onderwerp gaan.


Check je post-instellingen


Verken de zijbalk aan de linkerkant. Je kunt hier media toevoegen om je post wat kleur te geven. Verder is er de mogelijkheid om de omslagafbeelding te wijzigen, de SEO-instellingen te optimaliseren, categorieën of tags toe te voegen en nog veel meer. Besteed wat tijd aan het ontdekken van elk tabblad en leer hoe je toekomstige posts kunt verbeteren.

Voeg een afsluitend bericht toe

Sluit af met het herhalen van je hoofdboodschap. Je kunt bijvoorbeeld afsluiten met een grappige opmerking of een open vraag.

Gebruik deze ruimte om lezers te vertellen wat ze vervolgens moeten doen. Nodig hen uit om een ​​reactie achter te laten of voeg een knop toe met je belangrijkste call-to-action, bijvoorbeeld 'Nu kopen' of 'Abonneren'.

3 weergaven0 opmerkingen
bottom of page